Att vara expert hos Advized

På Advized kan du sprida kunskap, hålla på med ditt intresse och tjäna pengar, samtidigt som du har chansen att bli en framstående expert! Du får följare som tar del av dina tips och gillar det du skriver. Skapa innehåll i form av topplistor, guider och nyheter inom ditt expertområde - oavsett om du är en mobilnörd eller någon som har stenkoll på köksassistenter.

Skapa värdefullt innehåll

När du producerar ditt material på Advized bestämmer du helt och hållet själv vilka produkter du vill skriva om. Vi vill lyfta just din åsikt inom ditt expertområde, därför får du alltid lov att vara personlig och subjektiv i dina texter - så länge du är oberoende. Du kan ta existerande uppdrag eller själv komma med önskemål på vad du vill skriva om.

Vet vad du tjänar

Du får betalt för varje topplista och guide som du skapar. Du vet alltid vad du kommer få för ett visst uppdrag innan du accepterar det, därför kan du känna dig trygg i att veta vad du tjänar. Du kommer även ha möjlighet att få ut ännu mer som expert på Advized. När plattformen växer kommer du som expert också växa, genom både bättre betalning och fler som gillar det du skriver!

En spännande resa!

Är du experten vi letar efter? Klart att du ska med i så fall! Omfamna din inre nörd och följ med på en resa för att bygga ett helt nytt koncept för oberoende köpråd.